2009. február 8., vasárnap

Már-már polgárháborús hangulat...

Ronda dolgokról kell beszámolnom, ismét. Ígérem, legközelebb csak vidám témával jövök!!!



EGY HALOTT, KÉT SÚLYOS SÉRÜLT NBI KÉZILABDÁZÓ - szurkálás a szórakozóhelyen

BOTRÁNYOS! Emberek- emberi? Állatok? Bizony, ha így megy tovább, egy jóérzésű állat már kikéri magának, ha az emberrel összehasonlítják... Joggal!

Az MKB Veszprém NBI-s kézilabdaklub szurkolói fellázadtak!.

Hajnalban a bajnokcsapat játékosai, csapattársuk gyerekének születését ünnepelték. A szórakozóhelyen, ahol voltak, megtámadta őket egy 30 fős csoport. Az egyik játékost szíven szúrták, aki azonnal meghalt, a másikat vesén - ki kell venni a veséjét, de élet és halál között lebeg,- a harmadiknak betörték a koponyáját, ő valószínű meg fog vakulni.

Ellentétben a hivatalos hírekben megjelentekkel az incidens kiváltó oka - állításuk szerint a helyszínen lévő szemtanúk elmondása alapján - az volt, hogy a banda nem akart fizetni és pofonvágták a pultoslányt, akinek el is tört az arccsontja. Őt védték a játékosok.

A klub szurkolói a honlap szurkolói oldalán bosszút szerveznek. Mivel azok a szurkolók látták az eseményeket, akik maguk is jelen voltak a szórakozóhelyen, t udják honan jöttek a gyilkosok. Oda készülnek, "eltakarítani a föld színéről a helyet is"

Ma 16 órakor megemlékezést tartanak a Veszprémi Arénánál Kérik,a ki nem tud elmenni, az otthon gyújtson gyertyát a sporolókért és magunkért!

Már eddig is ezrek rótták le kegyeletüket az Arénánál Veszprémben

Közben óriási a felháboroás. Elindultak szerbek is magyarországra, mivel az egyik sérült a szerb válogatott irányítója volt.

(A hír nem hivatalos forrásból származik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése